Sijainti ja ajo-ohjeet

Villa Perho sijaitsee Keski-Pohjanmaalla Perhon kunnan keskustan läheisyydessä. Keskustan palvelut ovat noin reilun kahden kilometrin etäisyydellä.

Etäisyydet lähimpiin kaupunkeihin: Alajärvi n. 60 km, Saarijärvi n. 90 km, Kokkola 100 km, Seinäjoki 120 km, Jyväskylä 135 km.

Lähimmät rautatieasemat sijaitsevat Kokkolassa ja Jyväskylässä. Lähin lentokenttä on Kruunupyyn kenttä, jonne on matkaa n. 90 km.

Lähimmät vesialueet Perhonjoki ja Haarajoki sijaitsevat vajaan 500 metrin etäisyydellä, Villa Perhon asukkailla on oikeus veneen pitoon Perhonjoen rannassa.

Villa Perhon käyntiosoite on Kiveläntie 191, 69950 Perho

Katso sijainti Google Map http://bit.ly/1yFVkCo

Varaukset ja tiedustelut

Minna

Sähköpostitse mtaivassalo@hotmail.com tai puhelimitse 040-5855064 tai 040-131 2335 (Minna)

Sijainti ja ajo-ohjeet

Villa Perho sijaitsee noin 2,5 km:n etäisyydellä Perhon keskustasta Kiveläntien varressa osoitteessa Kiveläntie 191. Jos tulet Jyväskylän suunnasta, aja 13 tietä kunnes näet Perhon kirkon, käänny liikenneympyrästä (”kuularinki”) Metsä-Porasen ja Vimpelin suuntaan. Aja Sahintietä suoraan noin 600 m ja käänny vasemmalle Vimpelin ja Metsä-Porasen suuntaan. Olet saapunut Kiveläntielle. Aja Kiveläntietä suoraan n. 1,3 kunnes jälleen näet Vimpelin ja Metsä-Porasen tieviitan. Tällä erää, älä käänny Vimpelin tai Metsä-Porasen suuntaan Porasentietä, vaan aja Kiveläntietä jatka vielä noin 600 m. Villa Perho on seuraavaa talo, jonka näet oikealla puolella tietä. Talon seinässä on numero 191.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s