Tietoa Villa Perhosta

Villa Perho on äskettäin täydellisesti remontoitu ulkoporeallastalo. Se on huolella mietitty edustava kokonaisuus lähellä (2,5 km) Perhon keskustan palveluja, mutta silti rauhallisissa maalaismaisemissa kaava-alueen ulkopuolella. Sinulla ja seurueellasi on riittävästi tilaa hengittää ja olla omassa rauhassa. Villassa on majoitustilat, täydellinen keittiövarustus sekä liinavaatteet reilulle 10 henkilölle. Lisätietoja Villa Perhon varustelusta>>.

uusinVilla

Villa on kooltaan noin 160 neliötä ja siinä on tilava olohuone, keittiö, eteinen, 10 hengen sauna, iso kylpyhuone sekä isolla ulkoterrassilla ulkoporeallas 6-8 hengelle, kolme erillistä makuuhuonetta sekä yläkerran aula. Lisäksi villassa on moderni keittiö (integroidut kodinkoneet ja kivitasot), vaatteiden kuivauskaappi, kaksi tulisijaa (takka ja kakluuni) sekä 52-tuumainen 3D-tv. Lisäksi pihasta löytyy idyllinen pihasauna. Villa Perhossa on järjestetty mm. erilaisia perhe- ja  synttärijuhlia sekä polttareita ja yritysten pikkujouluja ja illanviettoja. Asiakkaat vat olleet erittäin tyytyväisiä puitteisiin. Loppsiivous sisältyy aina hintaan, joten voit rauhassa nauttia – ei aikaa loppusiivoukseen.

Villa Perho sijaitsee Perhossa Keski-Pohjanmalla. Perho on osa Metsäpeuranmaata, joka on iloinen matkailualue.
Elämyksiä Peuran polulla, Suomenselän saloilla, eräjärvien hiljaisuudessa ja pyyntimiesten paikoilla.
Retkeilyä, kalastusta, metsästystä, melontaa, tarinaperinnettä & kädentaitoja, hevosmatkailua, luonnon katselua & kuvausta. Lue millaista toimintaa Perhossa?

Tutustu alueen palvelutarjontaan>>