Hinnasto ja varauskalenteri

Vuokraushinnat
Hinnat sisältävät aina ammattilaisen tekemän loppusiivouksen
sekä saunan ja ulkoporealtaan käytön ja majoituksen 10 henkilölle. Lisämaksusta liinavaatteet ja pyyhkeet seurueelle 12 euroa/hlö.

  • Vkolopun pe-su kahden vuorokauden majoituspaketin hinta 420 euroa, johon tarvittaessa yksittäiset lisävuorokaudet 175 euroa.
  • Vkolla arkisin 2 vrk:n majoituspaketti 395 euroa, johon tarvittaessa yksittäiset lisävuorokaudet 175 euroa.
  • Viikon (7 vrk ma-su) majoituspaketin hinta  850 euroa, lemmikkieläinmaksu 20 euroa / vuokrauskerta. Koirat sallittu.

Vuokrauksen alkaminen ja päättyminen, käytettävissä tulopäivänä klo 16 alkaen ja luovutus lähtöpäivänä klo 14. Voidaan sopia myös muusta ajankohdasta varauksen yhteydessä.

Huom! Vuokraajalta edellytetään 250 euron panttimaksua etukäteen. Panttimaksu palautetaan kokonaisuudessaan vuokraajan tilille,
mikäli talo ja tavarat ovat kunnossa, ilkivaltaa ei ole tehty tms. tahallista ulkoporealtaan vedensotkemista eikä normaalista
poikkeavalle siivoukselle ole tarvetta sekä avaimet on palautettu. Vuokraajan tulee olla aina vähintään 18v. Vuokraaja vastaa siitä, että talo on lähtiessä siinä kunnossa kuin se oli. Katso Nettimökin varauskalenteri>>
Sesonkiaikojen vuokrahinnat (vko  Pääsiäinen 13, Juhannus 25, Joulu 51 ja 52 sekä vko 1)
Vuokrauksen vkohinta 1200 euroa/vko sis. loppusiivouksen, liinavaatteet ja pyyhkeet
sekä saunan ja ulkoporealtaan käytön ja majoituksen maksimissaan 10 henkilölle. Soita ja kysy tarjousta 040-5855064 Minnalta.
Varauksen peruuttaminen ja muuttaminenVarauksen peruuttaminen on tehtävä kirjallisesti osoitteella mtaivassalo@hotmail.com tai tekstiviestitse 040-5855064.

Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, jolloin tieto peruutuksesta on tullut sähköpostiin tai tekstiviestitse.
Jos asiakas peruuttaa varauksen aiemmin kuin 28 vuorokautta ennen vuokrauksen alkua tai sen aikana, veloitetaan 30% vuokrasta. Mikäli varaus peruutetaan
myöhemmin kuin 28 vuorokautta ennen vuokrauksen alkua tai sen aikana,  on varaus sitova ja vuokra tulee suorittaa kokonaisuudessaan, eikä asiakkaan suorittamia maksuja palauteta lainkaan.

Sen estämättä, mitä edellä on määrätty, asiakkaalla on oikeus saada takaisin Villa Perholta maksamansa summa lukuun ottamatta 50 euron toimitusmaksua, jos asiakas itse tai hänen kanssaan yhteistaloudessa elävä henkilö sairastuu vakavasti, joutuu onnettomuuteen tai kuolee. Peruutuksesta on ilmoitettava viipymättä mtaivassalo@hotmail.com tai puhelimitse 040-5855064 ja asia on osoitettava luotettavalla tavalla, esim. lääkärintodistuksella.
Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 48 tuntia ennen varausajankohdan alkua tai varauksen aikana, ei asiakkaan suorittamaa maksua palauteta.


http://www.nettimokki.com/bookingCalendar.php?id_cottage=6765&utm_source=widget&utm_medium=widget&utm_campaign=widget

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s